Övrigt

 

Magnetic är en av de största tillverkarna i Europa, har c:a 50 anställda och finns representerade i nästan 50 olika länder.
På sociala medier, så som Facebook etc etc, hittar du runt om i världen otaliga sidor med fantastisk nail art med Magnetics produkter.

Magnetic är ett företag (samt produkter) du kan känna dig trygg med! Magnetics geler och akryler har även (precis som de flesta andra stora etablerade tillverkare) en relativt liten potential till att
orsaka allergier både för kunden och nagelterapeuten.

*hämtat ifrån nagelgrossisten.se*

Magnetics material behöver man sällan eller ingen primer (en sorts syra) då det har en fantastiskt fästförmåga. 

 

Vaxning 

Hår berör oss alla. Antingen vill man ha mer av det eller vill man inte ha det alls. På ena sidan gör man allt för att få håret att växa bättre på huvudet medan man vill minska eller bli av med håret helt på andra kroppsdelar.

 

Viktig att tänka på efter vaxbehandling:

1. Den behandlade hudytan får inte komma i kontakt med vatten i 6 timmar efter
behandlingen.
2. Utför inte aktivitet som innebär svettning. Svett sköljer bort den verksamma gelen.
3. Undvik solexponering i minst 24 timmar.
4. Använd inga parfymerade preparat.
5. Använd löst sittande kläder de första dagarna efter hårborttagningen.
6. Upprepa behandlingen regelbundet efter varje vaxning, var 3-6:e vecka beroende
på kroppsdel och hur snabbt håret växer.
7. Rekommenderas 12-16 behandlingar. Man ser ofta resultat redan efter 5-6 behandlingen.

Både växtcykel och mängd hårfolliklar varierar på olika områden av kroppen. Dessutom varierar mängden hår från person till person eftersom detta är ärftligt och genetiskt bestämt.
För att uppnå bästa resultat är det viktigt att behandlingen ska vara regelbunden. Regelbunden behandling betyder också att risken minskar att en hel hårgeneration missas och förblir obehandlad.

En intervall mellan behandlingarna på 2-4 veckor rekommenderas för behandlingar i ansiktet och ca 3-6 veckor för behandlingar på kroppen.

Alla hårstrå är inte aktiva samtidigt, vissa hårstrå är genetiskt programmerade att bli aktiva flera månader eller flera år framåt. Därför är det inte onormalt att oberoende av hårborttagningsmetod kan hårstrå börja växa efterhand och ytterligare behandlingar kan behövs.

*hämtat ifrån fonnix.com*

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)